Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ SLIGO, ΑΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΗΧΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΞΩΤΙΚΗΣ ΑΡΠΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ!
ΤΟ 1902 ΕΝΑΝ ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ (ΚΑΠΟΙΟΣ MAGRI), ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΩΔΕΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ HAL SALFINI ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΣΚΑΒΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΥΡΗΜΑ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ 33.000 ΣΚΕΛΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΑΓΩΘΕΙ!!! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΦΗΡΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΩΧΡΑ. Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΝΩΝ. ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ. Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΤΟΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20ΗΜΕΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 10ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ WOLLATON ΣΤΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1979, ΕΙΔΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 60 GOBLINS ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ 30 ΜΙΚΡΑ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ!!!. ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΩΠΑ ΖΑΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΚΑΚΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΕΡΙΚΝΗΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΓΕΝΕΙΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΚΡΕΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ. Η MARJORY JOHNSON, ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ WOLLATON ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: